30 Nisan 2011

fıstıkezmesikafası.

I made myself sick just to poison you
if I can't have you then no one will. tatlım
- Tüm erkekler aynı bokun karası, Murat hariç.

28 Nisan 2011

- gemiler gider
Hanya kalır
kalır agıtlarda
Rebetiko gibi agır agır.

sarhoşken
söylemesi zor bir uzun havadır
sana seslenişlerim.

- İnandıgın tüm hikayelerdim ben, senin en güzel kadının, kızın. memelerinde uyudugun annendim.

Bana yükledigin tüm degerleri boşalttım şimdi. boşalan her şey boş kalmıyormuş bak.. çiçekleri hatırladın mı? hani güller, papatyalar, kaktüsler vardı. onlar kaldı mı mesela? yada kokum çıktı mı koynundan.. su verme bırak kurusunlar biraz, kaktüsler dayanır bilirsin. dışı buz içi bal kaktüsler. bir pazar günü boşlugunda, küçük bir an bulup beni bekleyin kısa bir süreligine. gelir miyim bilinmez, ama dokunurum içinde bir yerlere. bilirsin, en çok sen bilirsin. bal olarak girmiştim hayatına, agzında kalan o paslı tadı silebilmek için. zaman geçti ben kalamadım, bogazın yandı inceden..yutamadın. beni..bilirsin. hatıraları severdim, ama sen hatıra olamayacak kadar degerlenmiştin. atsam atılmadın, satsam satılmazdın kalbimde.
bir şiir yazdım, okuttum herkese ama kimse anlamlandıramadı senin gibi cümlelerimi. kimse gülemedi şakalarıma, kimse küçümseyemedi beni..senin gibi. tanımadıgım herkesle seviştim. hiç biri reddetmedi beni senin gibi, hepsi ne çok istedi. Ne kadar da sen degillerdi !
ve hiç kimse sevemez artık seni, benim gibi. etrafındakilere bak..ne kadar da ben degiller !

- Şehit cem nuri sokagı kafası.

25 Nisan 2011

-Kollarında cenneti gördüm. net

nefretlik yazı.

- Artık hiç mutlu olamazdı. imkansız degildi elbet gülerken, kahkaha atarken yakalardı kendini belki. gece oldugunda, herkes gittiginde yine o derin sancılar başına üşüşürdü. üzerinde hep benim siyah bulutum takılı kalırdı belki de, buluttan kafasına düşenler yagmur damlası degil de cam kırıkları olurdu hatta..ve kendini her mutlu hissettiginde o bulut kafasının üzerinde belirir, cam parçaları kafatasını çatırdatırdı. severdi böyle sert mevzuları içten içe, bilirdim. yaşanan tüm güzellikler bu siyah bulutu ortadan kaldırmaya yetmiyordu..az gelmişti belli ki.

Kanıma girme artık, kendini uzak tutmaya bak sadece..
benim siyah bulutlarımdan.

11 Nisan 2011

- İkiye ayırdım hepinizi; mutlular ve mutsuzlar olarak.

6 Nisan 2011

Güzelsen güzelsin, yok mu benzerin? aklımda kalmazdı yüzün, ellerin..
- Bırak küçük daglar yerinde dursun.